--Plantenbakken--Voor kwaliteit plantenbakken van steigerhout bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze plantenbakken welke zorgen voor een gezellige landelijke uitstraling in uw tuin, worden gemaakt met de grootst mogelijke zorg en vervaardigd uit duurzame producten.

Het zichtbare gedeelte van de plantenbak wordt gemaakt van steigerplanken (+/- 3 cm dikke houten planken) en zorgen voor een uitermate stevige bak. Deze worden verlijmd met lijm welke weers- en waterbestendig is.

Van binnen wordt de bak aan de zijkanten bekleed met zwarte waterdichte folie, hierdoor kan het vocht wat in de plantenbak zit niet uitslaan naar de zijkant.

In de bak wordt een bodem gemaakt van verduurzaamd hout met daarom heen anti worteldoek. (hierdoor kan het overtollige vocht weglopen naar de onderkant.)

In de bak worden pootjes gemaakt van verduurzaamd hout, tegen de kopsekant waar de pootjes op de grond komen te staan worden waterbestendige klossen geschroefd, zodat het vocht niet in de pootjes kan trekken.

Alle schroeven die gebruikt worden zijn van RVS en deze zijn niet zichtbaar.

Kortom u kunt de plantenbak meteen vullen met aarde en plantjes, zodat u meteen en jarenlang kunt genieten.

 

--Plantenbakken 40 x 40cm--Verhoogde tussen bodem, omkleed met antiwortel doek. (voor het afwateren van overtollig vocht)

Zijkanten bekleed met zwarte waterdichte folie.

waterbestendige klossen onder de poten (om optrekkend vocht tegen te gaan)


 

Vrijblijvende prijs aanvraag (afmeting +/- 40x40x...... cm)
Let Op!, vul hier altijd iets in!
 

Vrijblijvende prijs aanvraag (afmeting +/- 60x60x...... cm)
Let Op!, vul hier altijd iets in!--Plantenbak 40 x 140cm--Verhoogde tussen bodem, omkleed met antiwortel doek. (voor het afwateren van overtollig vocht)

Zijkanten bekleed met zwarte waterdichte folie.

waterbestendige klossen of wielen onder de plantenbak (om optrekkend vocht tegen te gaan)


 

Vrijblijvende prijs aanvraag (afmeting +/- 40x140x...... cm)
Let Op!, vul hier altijd iets in!
Andere afmetingen ook mogelijk, deze komen zo spoedig mogelijk op de website. U kunt hierover altijd informatie aanvragen. U kunt ons benaderen via het "Contact Formulier"Kootstertille

Tel: 0621116198

info@landelijklifestyle.nlGrotere kaart weergeven